Produse pentru corp  Exista 64 produse.

per pagina

Sapun exfoliant cu burete, cu parfum de masline. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea in baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa Utilizarea zilnica imbunatateste drenajul limfatic, avand efect anticelulitic si antivergeturi.

6,90 lei

Sapunul are miros puternic, interesant de fructul pasiunii. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

6,90 lei

Burete exfoliant cu sapun - Lavanda si Ovaz, cu o aroma jucausa de lavanda si campuri de ovaz – un buchet de primavara elegant, cu arome speciale pentru tine si baia ta. Imbinarea de burete si sapun intr-un singur intreg, va asigura comoditatea si placerea în baie. Potrivit pentru orice tip de piele.

6,90 lei

Burete exfoliant cu sapun MAROCCAN ROSE - UN SAPUN CUCERITOR, CU MIROSUL MISTERIOS SI MAGNETIC DE TRANDAFIR. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa.

9,00 lei

Parfum dulce atractiv de pepene galben copt si caise suculente, care este eliberat usor de fiecare data când utilizati acest sapun. Este un nectar savuros de fructe pentru pielea ta. Faceti din baia dumneavoastra un paradis tropical. Potrivit pentru toate tipurile de piele. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

6,90 lei

Sapun cu parfum delicat de masline si iaurt. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

6,90 lei

Burete exfoliant cu sapun ORIENTAL ROSE - UN SAPUN CUCERITOR, CU MIROSUL MISTERIOS SI ATRAGATOR DE TRANDAFIR ORIENTAL. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata, parfumata si sanatoasa.

9,00 lei

Sapun de citrice proaspete cu miros de grapefruit roz, care tonifica si curata pielea. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie.

6,90 lei

Sapun cu parfum delicat de rodie si papaya. Combinatia de burete si sapun garanteaza confortul si placerea în baie. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

6,90 lei

Coctail energizant de vin pentru pielea ta. Aroma de vin rosu si spuma cremoasa va vor oferi placere maxima si relaxare. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

6,90 lei

Un sapun cu miros natural de trandafir bulgaresc. Combinatia de sapun si burete garanteaza confortul si distractia in baie. Proaspat si flagrant, acest sapun impregnat in burete a fost conceput pentru igiena zilnica a tuturor tipurilor de piele. Exfoliaza si purifica pielea, aceasta ramanand moale, catifelata si sanatoasa. Utilizarea zilnica imbunatateste...

6,90 lei

Sapun exfoliant cu burete, cu parfum delicat si senzual de musetel si ierburi aromatice. Acesta ofera senzatia de confort în baie si placere pentru pielea ta datorita efectului de masaj de burete. Potrivit pentru toate tipurile de piele. SAPUNUL NU CONTINE PARABENI!

6,90 lei
Afiseaza 1 - 12 din 64 elemente

sus