Serii cosmetice  Exista 18 produse.

per pagina

Hidrateaza zona sensibila din jurul ochilor lasand-o mai elastica si mai ferma.

50,00 lei

Extractul si uleiul de masline protejeaza fata de factorii nocivi si previne imbatranirea ei. Vitaminele A, E si provitamina B5 regenereaza pielea lasand-o moale si placuta la atingere.

50,00 lei

O crema usoara de zi cu extract de masline verzi, ulei de masline si unt de shea ce hidrateaza pielea obosita a fetei si previne imbatranirea acesteia, protejand-o totodata de actiunea daunatoare a razelor solare. Pentru toate tipurile de ten.

50,00 lei

Crema pentru picioare nutritiva ce contine Unt de Shea organic bogat in vitamina A, E si acizi grasi. Textura sa usoara si matasoasa se absoarbe usor in piele, lasand-o profund hidratata si reduce oboseala picioarelor. Special pentru pielea aspra si uscata.

20,00 lei

Crema de corp hidratanta ce contine unt de shea bogat in vitamina A si E. Datorita proprietatilor sale pielea ramane catifelata si fina. Produsul nu contine parabeni.

35,00 lei

O crema usoara de zi, care protejeaza pielea de actiunea daunatoare a razelor UV-A si UV-B. Extrasul de melc stimuleaza functiile celulare, ajuta la regenerarea pielii si incetineste procesele de imbatranire

40,00 lei

Ingrijire  activa a pieliI In timpul noptii. Extrasul de melc stimuleaza functiile celulare, ajuta regenerarea pielii si incetineste procesele de imbatranire. Vitaminele A si E se ingrijesc de aspectul stralucitor si sprijina combaterea ridurilor

40,00 lei

O crema hidratanta de fata, potrivita pt o  ingrijire zilnica. Combinatia de acid hialuronic si colagen inmoaie si netezeste liniutele si ridurile fine. Ca rezultat pielea devine din nou neteda si elastica.

50,00 lei

O crema hidratanta de fata, potrivita pt o ingrijire activa pe timpul noptii. Combinatia de acid hialuronic si colagen inmoaie si netezeste liniutele si ridurile fine. Uleiul organic de Argan alimenteaza profund pielea, sprijinind combaterea imbatranirii. Ca rezultat pielea devine din nou neteda si elastica.

50,00 lei

Imbogatita cu apa naturala de trandafir, ulei de trandafir de rosa dmascena si concentrat de iaurt pentru o piele fina, hidratata si exclusiv de moale.

35,00 lei

Un sapun cu miros natural de trandafir bulgaresc. Combinatia de sapun si burete garanteaza confortul si distractia in baie. Proaspat si flagrant, acest sapun impregnat in burete a fost conceput pentru igiena zilnica a tuturor tipurilor de piele.

12,00 lei
Afiseaza 1 - 12 din 18 elemente

sus